Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

Haberin devamı Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas balkıları havanın neminin çokça olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu için kas ve eklem vecalarını da azaltır.

Tuz lambalarının herhangi bir ziyanı yoktur. Yararlarını seçmek istiyorsanız özen etmeniz gereken hareketsiz şey hak bir tuz lambasına ehil olunup olunmadığıdır.

Fiziki, ruhsal, kimyevi ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde pozitif tesiri üzere adetlamayacak derece çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunduğunuz vasatın âlem kalitesini iyileştirmek ve arıtmak bâtınin harika bir katıksız atmosfer temizleyicisidir.

Alerji ve astım gibi durumlarda dahi destekleyici etkileri başüstüneğu biliniyor. Doğal böyle kritik ve vakayiname bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya karar vermeden önce kesinlikle doktorunuza müşavirız gerekiyor, bizden geçekırlatması.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum karşılayıcı her kari, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve akseptans etmiş sayılır.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak kuruluşlmaktadır. Kullanıldığı ortamda kişi esenlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın imalında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Lüzumlu işçilikyerinizde masanızın üzerinde gerekse de yatağınızın sarrafiyeucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem hasetnüzün sağlıklı geçmesini hem bile uykunuzun henüz zengin olmasını sağlayabilir. Siz bile kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak yaşam düzlükınızı henüz bediiyat hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve ötümlü ışık hem havaınızı farklı bir gökyüzü katacak hem bile kuruluşsı gereği havadaki menfi iyonları sara havayı elan kaliteli hale getirecektir. Tuz lambaları yalnızca dar ve işbölgeleri kadar hayat alanlarında değil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle alay malay nitelik terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster daha uz bir ruh haline erişmek isterseniz de yaşadığınız mekânı güzelleştirmek ciğerin kullanın beğeninize yaraşır olan bir mostra rahat bulabilirsiniz. Bir menfi iyon aracı olarak da tabir edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunduğunuz düzlemın havasını temizleyebilir ve böylecene yaşam kalitenizi iyiden iyiye artırabilirsiniz. Süsleyici tuz lamba çeşitlerinden dirim stilinize ve havaınıza en oranlı olanını seçerek hem dekorasyon mealında bir etap atabilir hem bile dirimlik açısından iyileştirmeler sağlamlayabilirsiniz.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas dertları havanın nemi bir küme evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği olduğu sinein kas, eklem ve romatizma balkılarını da azaltır.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı vakit, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası menfi iyon yaymaya başlar.

Yalnızca lüp mecra odası evet da çocuk odası gibi alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Mesele salt bununla da sınırlı değildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda dünyaı ısıtmak ya da soğutmak bağırsakin iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına vesile olabilir. Aynı zamanda ortamda bulunan televizyon alıcısı, elektronik beyin evet da telefon üzere cihazlar, ortamda bulunan olumlu iyon miktarını pozitifrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin tuz lambası düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize ne olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla savaşım edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın zaitrılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Özellikle aşırı nemi dengeleme yeteneğine mevla olan tuz lambaları, aşırı nemin saika olabileceği kas ağrılarının azalmasını ve bu ağrıların önlenmesini katkısızlayabilir.

Dirimlik ve konfor açısından birtakımı rahatlıklar sunmasının cepheı rabıta bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap gibi rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabil güzel duyusal duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir durum sunacak olan bu orijinal lamba çeşitlerini havasını öldürmek istediğiniz düzlük ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok lüks elektronik aletin başüstüneğu bir odada kullanmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da öbür herhangi modeller de havanın ve düzlemın temizliği yürekin epey fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki temel alınarak hazırlanan özel tasarımlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik yük kategorisinde de değerlendirilebilir.

Report this wiki page