Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine malik olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği yardımıyla sükûnet ve birinci sınıf uyumanızı katkısızlar.

Özellikle astım hastalarının rahat etmesini sağlayıcı tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Uyku Standardını Arttırıyor: Hab problemi yaşayan kişilerin sükûnet bir şekilde uyumasını esenlıyor. Akşam lambası olarak kullanıldığında, yatak odasının havasını izole ederek palas nefes almayı ve buna destelı olarak birinci sınıf bir hab imkanı sunuyor.

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da sıkıntı dem almasını esenlamaktadır.

Haberturk.com yorum sayfalarında tefsir yaratıcı her okur, yukarıda tamlanan kuralları, sitemizde gösterilen Yararlanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve ikrar etmiş önemlir.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Yatak odalarında kullanıldığında uykudan hileınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici tesiri vücudunuzun hab sırasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sebebiyle üst solunum yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında nispeten etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, yaman üzere kirlilikleri temizlemesi veçheüyle sinüziti olan kullanıcılar yürekin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında enflüanza, nezle kabil hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster tezyinî yalnızçlı isterseniz bile esenlığa yararlı olması üzere kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol eliyle palas ve kullanışlı bir şekilde ulaşabilir, şık hediye avantajlarıyla esenlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş saf kuruluşlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Katkısızlığımızı tehtit fail pozitif iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği olumsuz iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Yaklaşık Ağırbaşlılık    : 3 KG En                          : 20 cm Boy                        : 12 cm Özelliği                   tuz lambası  : Kristal kaya tuzundan yapım edilen mahdut boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir hava katacak ve şahane bir görsel şölen esenlayacaktır.

Tuz lambası elde eylemek için öncelikle katıksız mineral kaynağı olan kayaç tuzları ahali ile oyulur. Arkası sıra oyulan kayaç tuzunun mideine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Sükûnet veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini elan zinde hissetmesini bile esenlar.

Solunum Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile özen çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı negatif iyonlar solunum yolları hastalıklarına bol gelmektedir.

Tuz lambası ne teamüle yarar, hangi hastalıklara güzel hasılat sorularını bu hatmızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

çın tuzdan yapılan ve ışıklandırmalar kucakin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin semtı nöbet keyif açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile hayat alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir çekicilik katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Katıksız olmaları bakımından sağlık açısından sert çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize ya da alışverişyerinize otantik bir gökyüzü da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden binalmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını artıracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi tezyinî olarak ya da esenlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki baz allıkınarak hazırlanan özel düşüncemlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik pırtı kategorisinde bile değerlendirilebilir.

Report this wiki page