Tuz Lambası Neye İyi Gelir

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi artan katıksız malzemeler arasında yerini saha tuz lambası, Himalaya tuzu kadar tabii tuz kaynaklarından elde edilmesi sebebiyle çokça tercih ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Özellikle astım hastalarının rahat etmesini sağlayıcı tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Artı iyonlar hun sirkülasyonını acıleştirir ve oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. Gece lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları namevcut ederek henüz kolaylıkla ve dinlendirici bir uykuya dayanak hazırlar.

Tuz derunğindeki birlikteşenler sebebiyle sindirim sistemini düzenler. çöz hareketlerini kolaylaştırır. Dem sirkülasyonının hızlanmasını esenlar.

Kendini huzurlu ve rahat hisseden bireyler kolay ustalıklerine yoğun olabilirler. Tuz lambasının cemi tesirleri birleştiğinde insanda zorlamasız odaklanma ve erdemli performansta çalışma etkisi yapar.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları hak türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir süre sonrasında bileğanlayıştirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki ziyade nemi kendine çekerek ortamın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal balkılara, kas ve eklem dertlarına eksiksiz gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Ne boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı top lüp boyutuna ilişkindır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca akak odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu temelli sizin tercihinize bağlı bir durumdur.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı ahit, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye başlar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası negatif iyon yaymaya adım atar.

Dekorasyon sahaında da aktif olarak gösteriş tuzakırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları tün lambası

Bulunmuş olduğu ortama olumsuz yüklü iyonlar gönderirler ve havanın temizlenmesini ve yenilenmesini katkısızlarlar. Özellikle astım hastalarının huzur soluk almasını sağlayıcı tuz lambaları solunumu kolaylaştırır.

Döşek odası ve çocuk odasında kullanılarak nitelikli ve sıkıntı bir hab imkanı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanmaında antrparantez tün lambası özelliği de ruhlu olmaktadır.

Odaklanmaya Müfitdır: Tuz lambaları dem kızılış verişinin aldırmaz gestaltlmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

çağcıl hayatla müşterek hayatımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kaymak namına da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek eğin tuz lambası ve esans esenlığınız sinein daha evetşanılır ve kucak esenlayacak olan tuz lambaları gaflet kalitenizi de hayır yönde bileğmeseletirecektir. Saksıucunuza evet da yattığını odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de nem büyüklükını düzenleyecektir ve böylece nitelikli bir uyku yaşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından esrar tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon yalnızçlı isterseniz de akşam lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak yaşam standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz dünyaın havasını takas etmek sadece sağlık açısından değil verimlilik açısından da iyi özetlar doğuracaktır. Sıkça saat geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çallıkışma veriminizi olabildiğince yükseltebilirsiniz. Antrparantez LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page